Realisatie door Rightweb Joomla template/Design door Kerfuffle.be


4 DAAGSE CURSUS HOLISTIC PULSING


Basisweekend : Wij focussen  op de techniek en de basisprincipes  van Holistic Pulsing.

klik hier voor de exacte data

De techniek is simpel en erg diepgaand. Door zachte, kleine bewegingen die volgens bepaalde patronen verlopen, afgestemd in het moment en op het Wezen van de ander komt bewustwording in beweging.
Daar waar je vastzit in belemmerende patronen wordt langzaam weer ruimte gecreƫerd om je stralende Zijn te verwelkomen.

Ik leer zorgvuldig de juiste techniek aan. In het weekend geef en ontvang je verschillende oefensessies met elkaar.

De basisprincipes van Holistic Pulsing zoals beschreven door Tovi Browning, de grondlegster van Holistic Pulsing zijn :  gewaarworden, acceptatie en  re-empowerment.

Gewaarworden : vanuit je actieve denken luisteren naar de taal van je lichaam. Zo word je mind een open kanaal voor dat wat werkelijk waarheid is.

Acceptatie : wat je voelt vanuit respect en eigenliefde laten zijn wat is, om zo de opening te ervaren. Waar je je tegen verzet volhardt, waar je naar kijkt verdwijnt, wat je accepteert lost op.

Re-empowerment of terug in je kracht komen : luisteren naar je eigen grenzen, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.

In de oefensessies neem ik deze principes mee.

Ik nodig je uit om thuis aan de slag te gaan met een oefenmaatje en elkaar feed-back te geven alvorens het verdiepingsweekend in te gaan, zodanig dat de techniek grotendeels gekend is.


Verdiepingsweekend : Holistic Pulsing en Lichtwerk

In dit tweede weekend wordt voornamelijk gewerkt op het opsporen en ontdooien van spanningspatronen.  Ik leer nog een aantal nieuwe pulsen aan. Tevens openen we in dit weekend ons bewustzijn voor de dans met het Licht en het helend veld van de Aarde.

Als sterrekind zijn we uit de grote Bron gegaan om te incarneren op aarde. Wij ervoeren steeds meer verdichting en vergaten onze kosmische verbinding. In deze tijd wordt de sluier dunner en 'kan' ieder mens weer beroep doen op zijn/haar innerlijk weten en kennis. Zo beweegt de kosmos zich en zo beweegt de ziel zich.

Wat de techniek van Holistic Pulsing doet is je omhullen met liefde en zachtheid in een losschuddende beweging wat je als het ware schoon wast. Het Licht raakt je op die plekken waar jij het nodig hebt : een verjongingseffect, levensvreugde en vertrouwen kunnen je als herboren doen voelen.

Volgende werkvormen worden aangereikt :

  • Afstemmen op de Bron
  • Je innerlijke leiding verkennen
  • Werken met Universele symbolen
  • Gronden en afstemmen op de healer in je
  • Energiestromen ervaren voorbij de huidgrens
Op het einde van deze 4 dagen zijn er na overleg losse verdiepingsdagen mogelijk.
Ik ben telkens weer verwonderd door de diepe effecten wat deze dagen teweeg brengen.
Data zie agenda.