Realisatie door Rightweb Joomla template/Design door Kerfuffle.be

OVER MARLENE

Marlene is gepassioneerd Biodanza lerares en heeft sinds 2000 een eigen praktijk in Integratieve massage, Holistic Pulsing en healing.

 

Via diverse opleidingen gaande van Emotioneel Lichaamswerk, Integratieve massage, healing-reading en Biodanza begeleid ik in mijn individuele praktijk mensen naar de wijsheid van het voelend vermogen van het lichaam. Luisteren naar het ongehoorde van het lichaam opent de weg naar de reis van je ziel. Vaak liggen onverwerkte emoties en pijn opgeslagen in onze cellen. Zij zijn de wegwijzers naar thuiskomen in jezelf en het openen van je hart. 

 

Mijn missie is mensen bewust maken dat alles in het leven een doel dient. Zo opent de rijke stroom van bewustzijn zich voor je. Je beweegt mee ipv ertegenin te gaan.  Je leven is een ontdekkingstocht en bron van inspiratie. Ook al doet het leven soms echt pijn. 

 

Biodanza was en is in mijn ontwikkeling heel belangrijk. Ik word uitgedaagd om week na week creatief, authentiek, kwetsbaar en krachtig te zijn. Mensen samen te brengen in de vreugde van de dans, in de ontroering van een blik, in de bijzondere taal van de menselijke ontmoeting. Hierdoor komt mijn oorspronkelijk potentieel vrij. Liefde voor mijzelf, het leven en mijn medemens.  Wat ben ik hier dankbaar voor !

 

Daarnaast hebben reizen naar krachtplaatsen zoals Peru, India, Malta, Schotland, diverse Maria Magdalena plaatsen grote transformaties op gang gebracht en mij ge-re-connected met mijn oorspronkelijke helingskwaliteiten. Wij zijn dan ook gaan verhuizen naar een plek waar de aardkracht heel dragend is, zodanig dat ik mij steeds meer kan en mag openen voor het Universele Veld van Liefde en het eenheidsveld van de Moeder Godin komende uit de Aarde. 

 

Steeds blijf ik leerling van het leven en realiseer mij ten volle hoe meer ik ‘weet’, hoe nederiger ik word naar het mysterie dat leven is.