Realisatie door Rightweb Joomla template/Design door Kerfuffle.be

“Wij als mensen bestaan uit een geometrische verzameling van de harmonische golfvormen van licht – geleid door intelligentie.”

Uit : “ Het Kosmische energieveld” van Dubro/Lapierre

 

Wat is healing?

 

Healing is het ondersteunen van het natuurlijke vermogen van ieder mens om zichzelf te genezen. Alles bestaat uit energie, zo ook een menselijk lichaam wat verdichte energie is. Niets is gescheiden en alles is verbonden met elkaar vanuit een onzichtbare werkelijkheid.

Hoe zuiverder en liefdevoller de healer, hoe meer ik in staat ben om hogere energieën aan te trekken en door te geven. Ik bevind mij dan in een staat van verhoogd bewustzijn waarbij mijn ‘Wezen’ de ontvanger ‘raakt’ op zielsniveau.

Vanuit de 2e straalsenergie en het supramentale veld uit de aarde vindt een uitwisseling aan helende krachten plaats op diepere lagen van je onderbewustzijn, je hart en je ziel. Wie dit ontvangt activeert zijn eigen zielenessentie. Diepe emotionele pijn, beperkende overtuigingen etc. kunnen loskomen en naar heelwording evolueren.

De Kracht in mijn handen laat je onnodige ballast loslaten, geeft ontspanning, rust, inzicht, troost en recuperatie. Je ervaart revitalisatie. Je voelt je beter in je lichaam en hebt meer draagkracht en een breder inzicht  om je leven tegemoet te treden.   

  

Voel je je door deze woorden nieuwsgierig, je bent welkom om het zelf te ervaren. Elke healing is anders en uniek.  

Duur van een sessie : 1 ½ uur  

Voor een afspraak kan je Marlene bellen op 09 - 3289142

Praktijkadres: Calusdijk 11, 9988 Watervliet

 

Kijk voor een wegbeschrijving "links" zie wegbeschrijving..